Varför Castalia?

Namnet Castalia kommer från antikens Grekland och syftar till den springbrunn oraklet i Delphi gick till för vägledning och inspiration.

Trots kompetensdatabaser, algoritmer och digitala assistenter behövs vägledning och det personliga mötet. Kunder med konsultbehov och lediga konsulter har svårt att hitta till varandra.

Vi plöjer igenom informationen, lyssnar på våra kunder, samlar information om kunders kunder och tar fram konkreta och relevanta konsultuppdrag.

När vi matchar konsulter med ett uppdrag tittar vi också noga på personlighet och teknisk kompetens. Att inblandade konsulter, bolag och deras kontaktpersoner trivs i samarbetet är viktigt för långsiktiga uppdrag. Vi säkerställer att konsultens kompetens och konsultmässighet är i nivå med uppdraget och presenterar sedan hen för rätt personer och på rätt sätt – hos både konsultbolag och hos kunden.

Klassisk mjukvaruutveckling i backend och frontend är vår kärna. Vi rör oss från embedded till appar och från datahall till affärssystem. Det är tekniska roller, stöttande roller, ledande roller, roliga roller och ibland även tråkiga roller. Tycke, smak och desperationsgrad avgör.

Fråga oss gärna – du får oftast snabbt ett ja eller ett nej och inte sällan en god kopp kaffe och wienerbröd därtill.

Created by Bridget in Jekyll. Built with Netlify from Github.

Lampa
Projektor
castalia-pour-cup-presso
castalia-hat
castalia-projector-left