Malmö: Senior Arkitekt Salesforce

2024-02-27

#651 Malmö: Senior Arkitekt Salesforce

Vi söker en erfaren och driven ProgramArkitekt till ett Salesforce transformationsprojekt. I din roll kommer du att styra hela arkitekturinriktningen för programmet inklusive alla dess tekniska grenar såsom Salesforce, SAP, Web och integration. Målet är att få allt att harmonisera i en säker och skalbar lösning som kan implementeras med minimala ledtider.

Du kommer till din hjälp ha ett team av mycket seniora arkitekter men behöver själv ha trygghet i din roll efter många år som ledande i arkiteturfrågor med stor vana att ta beslut inom din domän. Du har arbetat med ramverk för Enterprise Arkitektur (t.ex. TOGAF) ochg är van att kombinera struktur med effektivitet. Du är tekniskt kunnig inom relevanta områden såsom Salesforce, Azure och SAP samt har vana av att arbeta med stura projekt som hanterar CX-relaterade förändringar, kunddata, produktdata, prissättningsstrukturer och integrationer av dessa mot externa system.

Uppdraget startar snarast och väntas bli långt. Uppdraget är på 100% och placering är till största del tillsammans med teamet i Malmö så du behöver kunna vara på plats där all den tid som projektet önskar. Flytande svenska och engelska behövs.

Maila frågor och ansökan till patrik.wassberg@castalia.se

För er som ej samarbetat med Castalia tidigare läs gärna lite på vår hemsida innan – så att vi vet att vårt sätt att arbeta passar det ni söker.

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso