Göteborg: Projektledare AI

2024-01-19

#642 Göteborg: Projektledare AI

Vi söker en senior projektledare för ett Ai-projekt inom life sicence. Projektet startade under 2023 och behöver nu en projektledare till. För att passa rollen och kunden så har du en erfarenhet av AI och ett intresse för life science/medtech/healthcare eller erfarenhet från life science och ett intresse för AI. Du behöver vara 3 dagar per vecka hos kund i Göteborg (nej, du kan ej köra det remote - du behöver inte fråga :-)). Startdatum i mars.

Maila ansökan till patrik.wassberg@castalia.se

---

Uppdrag är vanligtvis aktuella 1-2 veckor, äldre uppdrag kan vara tillsatta eller inaktuella.

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso