Göteborg: Lead Business Analyst

2023-06-09

#612: Göteborg: Lead Business Analyst

Till ett expanderande projekt hos attraktiv kund söker vi en Business Analyst som kan axla rollen att leda teamet av seniora Business Analysts. Du har förmodligen en akademisk ingenjörsexamen och har jobbat minst 8 år som Business Analyst, Produktägare eller Produktledare i verksamhet med stora mjukvaruutvecklingsprojekt. I detta uppdrag kommer du att leda en grupp av business analysts i ett större program. Du kommer jobba med kontinuerligt förbättringsarbete samman med produktägare och utvecklingsteam, hantera prioriteringar och agera förändringsledare när förändringar införs och även kliva in som linjechef när så behövs. Uppdraget startar direkt efter sommaren och räkna med att du behöver vara på plats i kundens lokaler minst 3 dagar per vecka.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera med personer på alla nivåer i ett större bolag och göra det lika obehindrat på engelska som på svenska. Maila mig frågor och ansökan på patrik.wassberg@castalia.se

---

Uppdrag är vanligtvis aktuella 1-2 veckor, äldre uppdrag kan vara tillsatta eller inaktuella.

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso