Oslo: UX / Grafisk Designer

2018-03-05

Till ett projekt i Oslo behöver vi under en tid stärka upp med en UX / grafisk designer: “Oppdragsgiver ønsker å utvikle løsninger fra et brukers perspektiv, og har i den anledning behov for en UX- og grafiskdesigner for å kartlegge brukerbehov, designe løsninger og utarbeide grafiske elementer.

Den rette kandidaten oppfyller et eller flere av faglige krav: • God kompetanse i bruk av Atlassian Jira • Erfaring med å kartlegge brukerbehov og effektiv metodikk for dette • Erfaring med å “mocke” brukerorienterte løsninger i et teknisk miljø • Lage grafiske elementer og skjermbildemaler” Start 1/4 och uppdraget löper under hela Q2 på 50%. Maila mig på patrik.wassberg@castalia.se

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso