Oslo: Integrationsutvecklare

2018-03-05

Till ett ganska nystartat projekt söker vi en integrationsutvecklare: “Prosjektet benytter IBM Integration Bus til integrasjon. I den anledning er det behov for en utvikler som kan etablere nye og vedlikeholde eksisterende moduler. Det er ønskelig med en utvikler som har erfaring med kontinuerlige leveranser og automatisert test av løsninger som kjører i kontekst av en integrasjonsplattform.” Du behöver ha erfarenhet av att utveckla i Java 8, XML, SQL och Api:er. Placering i Oslo men delar av jobbet kan göras på distans periodvis. Start snarast och året ut, förmodligen även 2019 ut. Maila mig på patrik.wassberg@castalia.se

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso