Oslo: DevOps 25%

2018-03-05

Till projekt i Oslo söker vi en DevOps på deltid 25%: “Oppdragsgiver ønsker å levere funksjonalitet fortløpende, og har i den anledning behov for en DevOps som i samarbeid med ansvarlig for oppdragsgivers eget datasenter etablerer en verdikjede for kontinuerlig leveranser. Det er også mulig å bidra som utvikler på løsningene.

Den rette kandidaten oppfyller et eller flere av faglige krav: • Erfaring med automatisering og skripting i Jenkins, GIT og docker. (bash eller liknende) • God kompetanse på oppsett av verdikjede for kontinuerlig leveranser og nedetidsfri deployment av moderne webapplikasjoner • God kompetanse på Jenkins og Git • God kompetanse på Docker • Erfaring med å innføre teknikker og verktøy for o kontinuerlig test og integrasjon o kontinuerlig deployment • Erfaring med overnevnte for web-portaler og integrasjonsplattformer • God kompetanse på oppsett av verdikjede for kontinuerlig leveranser og nedetidsfri deployment av moduler som kjører på IBM Integration bus. • God kompetanse i bruk av Atlassian Jira • Kjennskap til VMware” Start snarast och året ut. Maila mig på patrik.wassberg@castalia.se

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso