Göteborg: System- och kravanalytiker GDPR

2018-03-03

50- 70 system hos ett internationellt bolag behöver analyseras och mappas utifrån bolagets GDPR-plan och för att driva detta arbete söker vi en erfaren analytiker som är redo att kavla upp ärmarna och gräva sig in i dessa system. Eller som kunden säger det: “We are looking for a hands-on /doer who can work through this workload rather that a senior GDPR strategist or leader. The ability to handle the workload and prioritize tasks in coordination with our Director IT security and Compliance is important. Good communication and networking skills are key. Fluency inwritten and spoken English are key.” Start så snart det går.

Intresserad? Hör av dig till patrik.wassberg@castalia.se eller gå tillbaka till alla uppdrag hos Castalia konsultmäkleri.
castalia-pour-cup-presso